miiinis

Alla inlägg den 13 mars 2014

Av miiinis - 13 mars 2014 07:53

om att fota ett bröllop i maj. Gissa om jag blev glad när hon frågade mej, så nu hoppas jag verkligen att vi lyckas med att ta kort bra kort. Genast efter att jag hade fått frågan, började tankarna genast att snurra, hur vi skulle ta korten, vad jag skulle ha för inställning på kameran. Jonny är duktigare än mej på inställningar, så det känns supergött att han också är ledig den dagen, så han kan följa med å ta kort han också. Det ska bli såååååå himla kul, bara att få frågan att ta kort på deras stora dag. Så nu hoppas jag verkligen att jag lyckas med detta. 

 

Så jag ska ta å bestämma en dejt med personen i fråga någon dag, så vi kan planera hur dom vill att vi ska ta korten. Och även åka dit dom ska gifta sig å ta testkort, så man vet lite hur man ska ställa in kameran, vinklar osv...

 

Idag så hade jag sovmorgon, å när tror ni jag vaknade då?! Jo vid 7, inte kul men men. Fionas uppfödare kommer hit idag och då har dom även med sig lilla Anita, Fionas syrra. Så det gjorde väl ingen egentligen att jag vakande så tidigt, för jag måste greja lite innan dom kommer. Det är så skönt att ha 2 superuppfödare till våra hundar, både Azzes och Fionas uppfödare är superlättsamma och helt underbara personer. Å det bästa utav allt, är att dom bor inte så långt ifrån oss. Azzes uppfödare bor i Grums å Fionas i Molkom. Så ska man dit å hälsa på så är det ju inte speciellt långt att åka. 

 

Nä, nu har jag inte riktigt tid med er längre, utan måste ta å sätta lite fart. Men vem vet, jag kanske bloggar i eftermiddag.

 

Puss å kram!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Länkar

Skriv gärna en rad...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards